Bästapresenten.se

Julklapp till henne

Oroa dig inte. Du är definitivt inte den första som inte vet vad du ska köpa till henne i julklapp. Hon är din vackra, otroligt fantastiska fru. Hon är den som du uppenbarligen gör allt för att imponera på. Nu kan du äntligen lugna ner dig, för du har kommit till rätt ställe. Julklappar till kvinnor kan kännas som en hel vetenskap, men det krävs faktiskt inte så mycket för att hitta den bästa julklappen till henne. Vi hjälper dig på vägen genom den feminina julklappsdjungeln.

Filter

Presentguide: Julklappar till henne som (inte) har allt

Först och främst bör du sluta förvänta dig för mycket av dig själv. Julen handlar inte om att uppfinna hjulet på nytt och det förväntar sig inte heller din flickvän av dig. Tvärtom kan du redan nu andas ut en suck av lättnad över att det är mycket lättare att hitta en julklapp till henne än en julklapp från henne till dig. Kvinnor är automatiskt lättare att köpa julklappar till. Detta beror delvis på att kvinnor sällan känner att de har allt. Män däremot gör det. Om du letar efter julklappar till henne kan du börja med något så enkelt som att fråga henne. De flesta kvinnor kommer omedelbart att kunna nämna minst tio saker som de har ”drömt om i all evighet”. Om du frågar riktigt snällt kommer hon att leverera önskelistan till dig också, strukturerad och med kategorier, länkar och datum så att du inte behöver göra något av arbetet själv. När var det senast du levererade en så välgjord julönskelista åt andra hållet? Kvinnor har tvärtom ofta svårt att komma på något att köpa till sina män, eftersom männen sällan hittar något i butikerna som de bara ”måste ha”.

Du vill vara originell

Du vill förmodligen också ibland själv komma på några julklappsidéer till henne. Kanske vill du överraska henne och för en gångs skull gå förbi hennes önskelista. Kanske vill du bevisa att du kan tänka kreativt och romantiskt och att du är expert på julklappar till kvinnor. Följ din magkänsla och gå långt utöver önskelistan. Med lite ansträngning kan du ge henne den bästa julklappen!

 

Se till att du vet allt om henne

Hur väl känner du din flickvän eller fru? Eller din syster? Oavsett vilken kvinna du letar efter julklappar till är det bra att börja i ditt förhållande. Du har säkert ett speciellt band till den kvinna som du är på jakt efter en present till. Om du känner henne riktigt bra kan du använda en del av din insiderkunskap för att välja den perfekta julklappen. Det handlar mycket om att satsa på något som hon kanske inte hade förväntat sig att få. Men naturligtvis något som du vet att hon kommer att bli glad över. Är hon en sportig och aktiv kvinna? Älskar hon romantik? Gillar hon brädspel och roliga saker? Eller är hon i hemlighet med i en stickklubb? Glöm hennes julönskningar och välj istället något som du tror passar henne.

Var får du bra julklappsidéer till henne?

Tidskrifter och bloggar

Om du för tillfället saknar inspiration finns det många ställen där du kan hitta den. Kvinnor gillar att inspireras av andra kvinnor, så ett bra sätt att ta reda på vad som är populärt bland kvinnor är att läsa bloggar eller livsstilsmagasin. Naturligtvis behöver du inte läsa varje enskilt inlägg eller sida i livsstilsmagasinet. Om du föredrar det digitala alternativet kan du snabbt söka efter ”Christmas wishes woman” eller ”Christmas gift woman” och du kan vara säker på att få många träffar. Om du är lite mer analog, bläddra snabbt igenom de tidningar du ser hos frisören, i väntrummet hos doktorn eller i tidningsbutiken. De flesta livsstilsmagasin har listor där olika produkter testas och recenseras. Detta kommer att vara en bra inspirationskälla.

Presentguider på webben

Du kan också bläddra bland de många julklappsidéer för kvinnor som vi föreslår här i den här presentguiden. Vår webbplats har specialiserat sig på presentidéer, så du hittar många guider som täcker gåvor för kvinnor i alla former och storlekar.

Bjud din kvinna med

Du kan också bjuda med din kvinna till varuhuset. Berätta inte om din dolda agenda utan låtsas istället att du behöver hennes hjälp för att hitta en present till någon annan. Ganska snart kommer du att kunna känna av hennes stil och vilka föremål som drar till sig hennes uppmärksamhet. Utifrån det kan de flesta välja ut en riktigt bra julklapp.

Vad vill kvinnor ha i allmänhet?

Den stereotypa kvinnan

Julönskningar från kvinnor varierar mycket från kvinna till kvinna, men i allmänhet finns det några kategorier som återkommer. Om du letar efter en julklapp till henne kan du förmodligen inte göra fel om du tittar på skönhetsavdelningar eller hem- och inredningsbutiker. De flesta kvinnor gillar smink, hudvårdsprodukter, parfymer och fina krämer. Och de flesta kvinnor gillar också köksartiklar och prydnadsföremål för att piffa upp hemmet.

Gåvor som ger lite mer

Om du vill tänka annorlunda kan du ge henne en upplevelse eller aktivitet i julklapp. Antingen kan du själv sätta ihop och organisera upplevelsen eller så kan du välja en av de många befintliga upplevelsegåvorna. Du kan också överväga att ge henne en prenumeration på blommor, ett livsstilsmagasin eller någon annan fin produkt. I så fall ser du till att hon blir bortskämd inte bara på julafton.

Vanliga frågor om julklappar till henne

Att hitta och ge julklappar till henne kan lätt ge upphov till en mängd frågor. Vi har svarat på de vanligaste frågorna om julklappar till henne, se alla svaren nedan.

Vad ska jag ge henne i julklapp?

Kvinnor säger ofta att de inte vill ha praktiska julklappar, men sanningen är att de flesta vill ha julklappar som de kan använda i sin vardag. Köp något som hon kan använda för sin hobby eller sina hobbies.

Hur ska du slå in hennes julklapp?

Julklappen till henne bör vara fint förpackad, eftersom hon säkert kommer att uppskatta det. Så satsa på att packa med fina band och personliga detaljer.

Hur mycket kostar en julklapp till henne?

Du bör inte spara på kostnaderna när du köper en present till henne, så vi rekommenderar en budget på cirka 150-500 kr. Om du är hennes pojkvän, förälder eller mor- eller farförälder kan du ge en dyrare present.