Bästapresenten.se

20 års present – Hitta den bästa 20-års presenten i vår presentguide

Ska du fira någons 20-årsdag, men har svårt att hitta rätt present? Presentjakten har börjat, men ditt huvud är helt tomt på roliga presentidéer. Nu känner du verkligen pressen av att kunna dyka upp på födelsedagsfest hos 20-åringen med den perfekta presenten att ge bort.

Oroa dig inte, hjälpen finns precis runt hörnet. Torka svetten från pannan, ta ett djupt andetag – och ta sedan en ordentlig titt på vår stora presentguide nedan. Vi har tagit fram en hel del spännande tips på presentidéer som är skräddarsydda för extra fina 20-års presenter. 

Filter

Gaveguide

I den här omfattande guiden är det lätt att hitta inspiration till fantastiska presenter – oavsett om mottagaren som fyller 20 år är din kille, en god vän eller någon annan i familjen. Vi vågar lova att den perfekta presentidén kommer att dyka upp om du gräver lite djupare i de många fina förslagen. Lita på oss när det gäller detta: Den finns garanterat där någonstans – en cool eller lyxig extra passande födelsedagspresent, som du kommer att älska att ta med dig till en födelsedagsfest. Ta vara på våra presenttips pch njut av jakten på en bra present som garanterat kommer att göra mottagaren lycklig!

De 10 mest populära 20-års presenterna 2023 är:

 • GoPro-kamera
 • Cocktailkurs
 • Brödrost
 • Apple Watch
 • Trådlösa hörlurar
 • Varmluftsballongtur
 • Dayspa
 • Apple iPad
 • Kaffeprovning
 • Dykkurs

De bästa presentidéerna till en 20-årsdag

Ett oförglömligt minne är en av de bästa gåvorna du kan ge bort. Därför är ett presentkort för spännande upplevelser alltid en bra idé som present, oavsett vem som får den. Och naturligtvis även när det gäller tips på presenter till en 20-årsdag.

Presentkort för en upplevelse är fantastiska personliga gåvor som kan anpassas till den enskilda födelsedagsbarnet utifrån din kunskap om hans eller hennes personlighet och intressen. Oavsett om det är vilt och adrenalinpumpande som fallskärmshoppning, roligt och mysigt som en bakningskurs eller avkopplande som en spa-vistelse – för att bara nämna några exempel. Huvudsaken är, att din present till 20-åringen passar, oavsett om det är en kille eller tjej.

Med ett nästan överväldigande antal olika aktiviteter kan du garanterat köpa något att ge bort som passar både din budget och den person som fyller 20 år. Det är helt enkelt en gåva som fortsätter att ge. Och en som ni kanske båda kan njuta av.

Vad ska man ge i present på 20-årsdagen?

Praktiska gåvor kanske inte låter lika spännande som ett upplevelsepresentkort när du letar efter en bra 20-årspresent. Ändå är de en självklarhet och kommer i slutändan att tilltala den person som packar upp presenten.

Köksartiklar, möbler, elektronik och alla möjliga andra saker för hemmet är faktiskt helt självklara presentidéer för unga människor som ska flytta hemifrån inom en överskådlig framtid – och som saknar det mesta. Detta är ett utmärkt exempel på en 20-årspresent som kommer att ge glädje i många år framöver.

Bra 20-års present – Tjej

 • En kurs i yoga och meditation. Det här är den perfekta presenten för tjejen som behöver ta det lugnt – eller redan älskar det. Lär dig att andas djupt in i magen, rensa ditt sinne och inta hundställningen – och mycket mer.
 • Glasblåsningsverkstad. En härlig och personlig present till en kreativ ung kvinna. Perfekt som idé till en aktivitet som ni kan göra tillsammans. Upplev hur det är att forma glasmassa och blåsa det till ett unikt glasföremål.
 • Ringljus med stativ. En cool och ganska självklar present till tjejen som gör en poäng av att göra flashiga videor och foton för Instagram och Tik Tok. Ger den perfekta belysningen för filmningen.

Bra 20-års present – Kille 

 • Provkörning av en Lamborghini. En absolut oförglömlig present som utan tvekan kommer att ge jubel och kanske till och med skicka mottagaren till ett tillstånd av lycka – det vill säga om han är en kille som gillar fart och spänning. Absolut exklusiv presentidé.
 • Brädspelet Risk. Här är en mysig och rolig present som garanterat kommer att ge många timmars underhållning i framtiden. En helt klassisk och självklar presentidé när du letar efter en 20-årspresent till en sann brädspelsentusiast.
 • Apple Watch. En avancerad och vacker klocka med en myriad av funktioner. Så att du alltid har din dator till hands, bokstavligen. En cool och bra present till födelsedagsbarnet som bara gillar coola prylar.

Upplevelse som 20-års present

 • Gelatokurs. Det är dags för fest – med läcker hemgjord gelato. En rolig och underbar födelsedagspresent som du kan njuta av tillsammans med mottagaren. Kanske är det en självklar idé för dig och din pojkvän?
 • Vindsurfingskola. Får vi presentera: En helt cool 20-årspresent till rätt person. Kommer att välkomnas med öppna armar av den aktiva och sportiga födelsedagsbarnet som vill lära sig att vindsurfa. En present som är inget mindre än fantastisk.
 • Tandemskärmflygning. Här är en energisk kick för födelsedagsbarnet som har modet och helt enkelt älskar att få upp pulsen och känna adrenalinet pumpa i hela kroppen. En spännande, vacker och unik upplevelse väntar den som vågar.

VANLIGA FRÅGOR

Vad är den bästa 20-års presenten [year]?

De bästa gåvorna att köpa till en 20-åring [year] är personliga gåvor eller upplevelsegåvor. Helst i kombination. Upplevelsepresentkort är idealiska för att skapa nya minnen tillsammans och ge bort en 20-års present som han eller hon gillar och sent kommer att glömma.

Vad är en bra födelsedagspresent?

En bra present till 20-års dagen är en present som man har tänkt igenom och som man vet att mottagaren kommer att bli glad över. Ju mer tanke du lägger ner på presenten, desto större är sannolikheten att den kommer att träffa rätt hos mottagaren. Ta en titt på våra många presenttips och hitta en perfekt gåva att köpa åt den som fyller 20 år.